Reconeixement merescut / Josep Antoni Carrascosa (CCOO)

0
529
Salvador Piera
Salvador Piera

La concessió de la insígnia d’Or de la Ciutat d’Alzira atorgada per l’Ajuntament d’Alzira a Salvador Piera Puig (Savoret) és un reconeixement merescut a una persona que ha dedicat tota la seua vida a defensar els drets dels treballadors i les treballadores. Un home de seny, obert, conciliador, i sindicalista de Comissions Obreres, el seu sindicat. Salvador ha estat una persona de referència sindical a Alzira, La Ribera i al País Valencià. Fou Secretari de Formació i Cultura de la C.S. CCOOPV, i màxim responsable de Forem-PV, amb Joan Sifre ostentant la Secretaria General de Comissions Obreres al PV.

“Savoret» en companya d’altres persones i companys en temps passats difícils i durs mantingueren el pavelló de Comissions Obreres molt alt en la factoria Cartonajes Suñer. A les persones se’ls estima pels seus fets, per la seva honradesa i honorabilitat, aquest és el perfil humà de Salvador. Sens dubte el sindicalisme i la democràcia a Alzira i La Ribera té amb Salvador Piera una referència inexcusable.

Aleshores en Comissions Obreres estem satisfets i contents, perquè, la llavor de Salvador tinga aquest reconeixement públic. Hui en dia encara per a nosaltres Salvador segueix sent un company que ens ajuda en la reflexió, i en el debat social alhora d’analitzar la problemàtica laboral amb serenitat i objectivitat i a més a més segueix aportant-nos els anys d’experiència acumulada que és un tresor. A mi particularment la notícia de la concessió del Guardo d’Or d’Alzira a Salvador m’ha omplit de goig i satisfacció, i done gràcies per tenir la proximitat i la bona relació amb Salvador Piera i Joan Sifre.

Està molt bé fer-hi reconeixent a les entitats Culturals, Empresarials i de tot tipus, perquè, tots han contribuït al benestar d’Alzira i a donar-li dimensió econòmica i social a la Ciutat, però, tanmateix cal agrair que el nou equip de Govern de la Ciutat haja considerat en la persona de Salvador Piera els valors que representa. En Comissions Obreres estem d’enhorabona!!!.

Josep Antoni Carrascosa Torregrosa.
Sec. General UI CCOO La Ribera-La Safor

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here