Menció especial del HumansFest de València per a l’institut Arabista Ribera de Carcaixent

0
514
Carcaixent A RIBERA hUMANS
Comissió per la Igualtat

La Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera rep una Menció especial del jurat del VII HumansFest de València

La Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent també treballa dins la Xarxa d’Escoles pels Drets Humans d’Amnistia Internacional i, entre les activitats que desenvolupa, aquest curs ha realitzat el curtmetratge “A l’altre costat. #Refugees welcome” editat per Sergi Moyano, alumne de 4t d’ESO i membre de la Comissió. Aquest treball ha rebut una Menció especial del jurat de la secció de micrometratges “1 dret, un minut” del VII HumansFest, el Festival Internacional de Cine i Drets Humans de València organitzat per la Fundació per la Justícia amb la col·laboració de Quatre Films .
Després de nou dies de cinema i drets humans, la nit del divendres 18 en la Filmoteca-IVAC es va celebrar la cerimònia de cloenda de la setena edició d’aquest Festival. En el transcurs de l’acte se li va concedir un guardó a la Comissió per la Igualtat per «la seua sensibilitat i respecte cap a les persones migrants» en “A l’altre costat. #Refugees welcome”.

A més del lliurament dels premis al Millor Llargmetratge de Cine Documental, al Millor Curtmetratge Documental i al Millor Curtmetratge “1 minut, un dret”, la clausura comptà amb la presència del director sirià Ossama Mohammed, el qual presentà el seu documental “Self-Portrait” elaborat amb 1.001 imatges de persones sirianes anònimes. Unes imatges molt dures que, com va dir el director, «reflecteixen una tragèdia global».

El Festival Internacional de Cine i Drets Humans ofereix un espai audiovisual únic per a reflexionar, educar i sensibilitzar en matèria de drets humans en la ciutat de València i en altres espais internacionals, com Bristol, Mèxic D.F., Sao Paulo etc.

Enllaç:
http://festivalinternacionalcineyderechoshumanos.com/category/noticias/
http://festivalinternacionalcineyderechoshumanos.com/es/humansfest-celebra-la-ceremonia-de-clausura-de-su-septima-edicion/

Enllaç curtmetratge:
https://www.youtube.com/watch?v=6QZFZF8mJCI

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here