El club de Tir amb Arc d’Almussafes suma onze medalles en el nacional de Nadal

0
277

almussafes tir arc nadalL’arquer local, Ferrán Rodrigo, campió absolut en cadets

Diumenge passat dia 13 de desembre, la ciutat d’Alcoi va acollir el XX Campionat de Sala “Santa Lucía”, coincidint amb la celebració del Tercer nacional postal Trofeu de Nadal. Els arquers del club de tir amb arc d’Almussafes van aconseguir importants triomfs, ja que van copar les primeres posicions en pràcticament totes les categories.

En concret, l’arquer David de Miguel es va adjudicar la segona plaça en la categoria sènior i en cadets, Ferrán Rodrigo es va proclamar campió i el seu company del club, Raúl Miralles, va concloure en quarta posició.

En la categoria infantil, el títol de campiona va ser per a María Gómez i Yolanda Lucha va finalitzar segona, una posició que també va aconseguir Edgar Ferris en infantil masculí.

El podi de la categoria aleví el van completar en la seua totalitat arquers del club local, ja que Nieves Jian va ser primera, María Miralles segona, Paola Cumplido tercera i Arantxa Cumplido quarta. Així mateix, l’esportista Beatriz Polo es va proclamar campiona en la categoria infantil i en la modalitat d’arc compost.

La jornada d’èxit en la vintena edició del Campionat de Sala “Santa Lucía” es va completar amb la primera posició aconseguida per Emilio Lucha en aleví masculí.

Conclòs l’esmentat trofeu, les instal·lacions esportives d’Alcoi van acollir una competició per mitjà d’eliminatòria, en la que Ferrán Rodrigo es va proclamar campió absolut, a pesar de ser el seu primer any com esportista cadet.

Després dels excel·lents resultats de l’escola de tir amb arc del club d’Almussafes en este últim trofeu, l’entitat esportiva es prepara per a competir en les cites provincial i autonòmica, així com en el Campionat d’Espanya de Madrid, en el que el club estarà representat per cinc dels seus millors esportistes, clausurant així la temporada de sala.

Des del club s’està treballant, així mateix, en l’organització de la «Copa Federació» que, un any més, es disputarà en el pavelló poliesportiu d’Almussafes el pròxim 21 de març i que, de nou, tindrà un caràcter benèfic amb la donació d’aliments per part dels participants, que se cediran al banc dels Servicis Socials del propi Ajuntament d’Almussafes.

Maria José Girona Garcerán
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here