El club de Tenis Almussafes participa en el XL Campionat Absolut per equips

0
298

Almussafes Absolut tennisEl seu objectiu és mantenir la categoria, en el rànquing de la qual solament és superat pel Club de Tennis València

Els tennistes almussafenys es preparen per al Campionat Absolut per Equips Masculins de 1ª divisió que disputaran a partir de demà divendres 18 de desembre a València. En la passada edició, van quedar en segon lloc en les modalitats de Dobles i Supertiebreak, per la qual cosa aspiren a mantenir el nivell en aquesta nova convocatòria. Tano Daniel, número 100 de l’ATP, Carlos García Villanueva, Morgan Philips, Enrique Almudever i James Ward, tots capitanejats per José i Marcos Altur, s’encarregaran de complir amb aquest objectiu.

Demà divendres 18 de desembre, a les 10 h., el Club de Tennis d’Almussafes començarà la seua marxa en el XL Campionat Absolut per Equips Masculins de 1ª divisió que se celebrarà fins a aquest diumenge 20 en les instal·lacions del Sporting Club de Tennis de València, situat en l’avinguda Balears de la capital del Túria. En el seu primer partit, l’entitat almussafenya s’enfrontarà al C.T. Español de Tennis de Rocafort buscant mantenir, almenys, el subcampionat, lloc que va ocupar en l’anterior edició d’aquest open en les modalitats de Dobles i Supertiebreak.

Representant al C. T. Almussafes, estaran Tano Daniel, número 100 de l’ATP, Carlos García Villanueva, Morgan Philips, Enrique Almudever i James Ward, els qui estaran capitanejats per José i Marcos Altur, de l’Acadèmia Tenisval, amb els quals els representants del club vaticinen “un tennis de molta altura”. Si aconsegueixen passar a la següent fase, s’enfrontaran al guanyador del partit disputat entre el C.T.C. Bixquert i el Sporting C.T., l’amfitrió del campionat. En l’altre quadre, es troben dos dels equips més importants del rànquing, el C.T. València, que ocupa el primer lloc, i el C.T. Torrevella, situat en la quarta posició, just per darrere del Sporting.

“L’objectiu de l’entitat, és mantenir la categoria. Malgrat ser un club modest, de moment solament ens supera en el rànquing el C.T. València. Estem situats en la segona plaça amb 72.907 punts i ens segueix el Sporting amb 10.029”, destaca el president del Club de Tennis d’Almussafes, Miguel Ribes.

El sorteig per a determinar els enfrontaments es va celebrar dilluns passat i va comptar amb la presència del tennista valencià David Ferrer, qui resideix a Almussafes i ha entrenat en diverses ocasions en les pistes públiques municipals de la localitat.

Maria José Girona Garcerán
Departament de Comunicació
96 178 45 55/ 637549301
e-mail: almussafes_bim@gva.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here