El cor del Ceip Sant Bernat torna a guanyar el primer premi del Certamen de Nadales

0
477

CARLET cor Sant BenratEl cor del CEIP Sant Bernat ha triomfat novament en la trenta-setena edició del Certamen de Nadales Populars que organitza El Corte Inglés. El cor va obtindre el primer premi i la seua actuació va fer alçar en peus el públic del Palau de la Música de València. El cor del CEIP Sant Bernat ha aconseguit revalidar este primer premi per tercer any consecutiu. En totes les edicions que s’ha presentat ha obtingut premi. En 2011 va obtindre un tercer premi, en 2012 va aconseguir un segon premi i en 2013, 2014 i 2015 el primer premi.

El cor està integrat per més de 60 alumnes i està dirigit pel professor de música Enric Moltó.

Els quatre cors participants en la final del certamen van interpretar com a nadala obligada ‘Esta nit és Nit de Nadal’. A més, cada cor va interpretar una nadala lliure. El cor del CEIP Sant Bernat va triar ‘Cantem a Maria’.

El primer premi ha consistit en una targeta regal del Corte Inglés valorada en 600 euros per a material escolar i una placa commemorativa.

El segon premi se’n va anar fins a Godella de la mà del cor Institució Cultural Domus. El tercer va ser per al cor Fundació Flors de Vila-real i el quart per al cor Col·legi Iale de l’Eliana.

El jurat va estar format per José Climent Barber, canonge prefecte de música sacra de la Catedral de València, Carmen Usero Díaz, professora de música, compositora i cantant i Salvador Chuliá Hernández, director del Conservatori Municipal de Música ‘José Iturbi’ de València.

Un nombrós grup de Carlet es va traslladar fins al Palau de la Música per a gaudir d’este emotiu i entranyable esdeveniment de càntics nadalencs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here