Els xiquets de Carcaixent poden enviar cartes virtuals al Reis Mags

0
366

REIS MAGS melchorEs tracta d’una campanya conjunta de les oficines de promoció lingüística dels Ajuntaments de Carcaixent, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent i Xirivella

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de l’Oficina Municipal d’Ús i Promoció del Valencià, ha preparat, un any més, la Carta als Reis virtual perquè els xiquets la tinguen disponible també en ordinadors, mòbils i tauletes. Es tracta d’una campanya realitzada conjuntamente amb les oficines de promoció del valencià dels ajuntaments de Carcaixent, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent i Xirivella.

L’objectiu és fomentar l’ús del valencià en estos dies tan assenyalats entre els més xicotets, que poden escriure i enviar les seues cartes en línia. D’esta manera, les xiquetes i xiquets disposen d’una plataforma interactiva que els permet acostar-se d’una forma lúdica i educativa al món dels Reis a través del vocabulari dels joguets, que són l’element central en totes les cartes que durant estos dies s’estan enviant als Reis Mags d’Orient des de totes les llars de Carcaixent. Així, per exemple, els més menuts poden jugar amb la carta i moure els joguets per la pàgina, també poden imprimir-la i enviar-la virtualment, i fins i tot poden escoltar els Reis Mags. A més a més, poden jugar a diferents jocs interactius: Relaciona joguet i text, Descobreix el joguet, Munta el Betlem, Ajuda els pastorets, i Munta els puzles. A la Carta als Reis virtual i als jocs interactius de Nadal es pot accedir des de reis.promociovalencia.com, i també des de la pàgina web de l’Ajuntament www.carcaixent.es.

Aquesta iniciativa es complementa amb el repartiment de les tradicionals cartes en paper que també repartix l’Oficina per tots els centres educatius de Carcaixent a tot l’alumnat fins a 4t de primària. Les cartes es podran dipositar en la bústia reial que estarà ubicada a l’Ajuntament de Carcaixent des del 28 de desembre fins el 4 de gener. També, si ho prefereixen la poden entregar personalment a l’Emissari Reial que visitarà Carcaixent el dia 4 de gener.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here