El I Mercat Artesanal Nadalenc d’Alzira instal.larà 35 llocs de venda

0
284

Mercat Artesanal Nadal alziraFins a un total de 35 llocs de venda ompliran la plaça Major d’Alzira, entre el 19 i el 23 de desembre, en la primera edició del Mercat Artesanal Nadalenc, organitzat per la Regidoria de Festes.

La finalitat és donar a la nostra ciutat ambient nadalenc, a la vegada incrementar les possibilitats de realitzar les compres per a estes dates tan senyalades. «És un complement més a la gran oferta comercial que tenim a Alzira. Un punt de trobada no sols per a fer compres, també per a disfrutar de una sèrie de activitats nadalenques i espectacles per als més menuts de casa», ha declarat la regidora de l’àrea, Isabel Aguilar.

Pare Noel

Articles de decoració per al Nadal, productes típics d’alimentació per omplir les taules estos dies, i artesania, entre les moltes propostes que oferix esta primera edició del mercat, a més de activitats per als més menuts com contacontes, animació, titelles, i el Pare Noel amb la seua caseta personal, per atendre totes les comandes de les xiquetes, els xiquets, i algun major, que també vullga acostar-se a formular-li els seus desitjos.

«Tenim dipositades totes les esperances que esta proposta siga positiva per tal de convertir-la en un referent cada Nadal en la nostra ciutat. Una data ineludible, en els calendaris de tots els alzirenys, per a la gent de la Ribera i de les comarques veïnes».
La regidora Isabel Aguilar, esta disposada a portar avant iniciatives a Alzira, fins ara inexistents, amb l’objectiu d’anar dotant-la d’esdeveniments que conviden tots els ciutadans i veïns de les poblacións de la comarca, a participar de l’activitat comercial i festiva de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here