La policia local confisca 80 plantes de marihuana i deté a un matrimoni de Turís

0
318

La Policia Local de Turís ha detingut a un matrimoni de nacionalitat espanyola i veí de la urbanització Masia Pavía per presumpte frau contra la salut pública i presumpte delicte de frau elèctric per disposar d’una sofisticada instal·lació elèctrica oculta i il·legal que utilitzava per a conrear una plantació de Marihuana.
En la vesprada del passat dilluns, durant el servei de protecció de seguretat ciutadana, una patrulla de la Policia Local es va adonar de la forta olor a marihuana que procedia d’un habitatge de Masia Pavía.
Després de l’entrada i registre a la casa es van intervenir més de vuitanta plantes de marihuana així com herba disposada en xicotetes bosses de plàstic preparades per al consum. El matrimoni també emmagatzemava grans quantitats d’abonament, una bàscula de precisió i material elèctric que empraven per al cultiu de les plantes.
Tant els detinguts com tot el material requisat, el valor del qual ascendeix a 30.000 €, s’ha posat a la disposició del jutjat de Requena per a l’inici de les diligències.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here