Compromís-Podemos aposta per «retornar» a la sanitat pública l’Hospital d’Alzira

0
344

IMG_9966El candidat de Compromís-Podemos per la circunscripció de València, Vicent Alonso, s’ha compromés a que l’Hospital d’Alzira «retorne a la sanitat pública» en considerar que «la nostra salut no és un negoci».

El candidat d'Alzira Vicent Alonso hui a l'Hospital
El candidat d’Alzira Vicent Alonso hui a l’Hospital

Alonso també s’ha mostrat partidari «d’acabar amb el copagament» i per «garantir» l’accés als medicaments «necessaris per a cada malaltia».

Alonso i altre membres de la coalició Compromís-Podemos ha estat hui amb la «Caravana del canvi» explicant les seues propostes sanitàries a les portes de l’Hospital de la Ribera i del centre de Salut Sants Patrons d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here