Espectacle teatral «màgic» per als menuts de la falla Plaça Major d’Alzira

0
399

Papa Noel Falla P. MajorLa Falla Plaça Major d’Alzira ha organitzat un espectacle màgic dirigit pel grup teatral «cuc de seda», que tindrà lloc el pròxim 19 de desembre a les 18H. (a les 17:45H. obriran portes) en el saló d’actes del Col-legi de «La Puríssima». A més, el xiquets tindran l’oportunitat de donar les seues cartes a Papa Noel. I, també serà una bona ocasió per a col-laborar en la campanya de recollida d’aliments que organitza el col-legi «La Puríssima».

El dies 10 i 11 de desembre, es podrán adquirir les entrades en el cassal de la comisió de 19:00H. a 20:30H. I, a partir de demà, en la porteria del col-legi la Puríssima, en Marité Boutique Infantil i Mentha Moda Infantil.

Les entrades seran numerades, tindran un cost de 8EUR i els xiquets menors de dos anys d’edat gratis, sense dret a butaca, (Part dels beneficis aniran destinats per a les ONGs de les Hnas.Franciscanes de la Puríssima).

Vos ho aneu a perdre…?? Segur que serà una vesprada màgica per als xicotets de la casa!!!

Delegades de comunicació
Falla Plaça Major Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here