El XV Concurs d’Escaparatisme d’Alzira supera el rècord de participació amb 94 aparadors

0
250
Aparador d'enguany
Aparador d’enguany
Un dels 94 aparadors del XV Concurs
Un dels 94 aparadors del XV Concurs

Any rere any, va augmentant la quantitat de comerços que volen participar en el concurs d’Escaparatisme que se celebra des de fa quinze anys en la nostra ciutat. En esta nova edició s’han registrat 94 empreses, xifra que supera tots els pronòstics.
Un concurs que tancava el termini de participació el passat 4 de desembre amb la quantitat de participants més alta al llarg de la seua celebració. Este concurs té com a objectiu incentivar la millora de la imatge del comerç a Alzira per a fer més atractives les compres en el comerç local, coincidint amb les festes nadalenques.
Isabel Aguilar, regidora de Comerç, destaca la importància de la resposta positiva, dels comerciants d’Alzira, a totes les iniciatives que estan portant-se avant, des de la seua Regidoria. “És una satisfacció poder dir que hem superat tots els pronòstics, amb els 94 comerços que han volgut participar en esta XV edició del concurs d’Escaparatisme.

Votació popular

Enguany, com a novetat, hem incorporat dos premis, de la votació popular en Facebook, de 150€, amb l’objectiu que els escaparatistes d’Alzira aconseguisquen la màxima visibilitat en les xarxes socials, un altre canal de difusió i expansió comercial a tindre amb compte”.
Els dies 10 i 11 de desembre es faran fotografies en tots els comerços dels participants per un fotògraf professional. Totes les fotos es publicaran en Facebook el dilluns 14 de desembre. Les votacions populars podran realitzar-se fins al divendres 18 de desembre a la 13h. Es pot votar en el Facebook d’IDEA, en l’àlbum XV Concurs d’escaparatisme comercial d’Alzira 2015. Els «Me gusta» tindran un valor d’un punt, mentre que «Compartir» tindrà un valor de 2 punts per al comerç elegit.
La resolució dels premis es farà pública en l’acte d’entrega de premis, que tindrà lloc el dimarts 22 de desembre, a les 20:45h en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira.

Els premis són els següents:
1r premi 800 € + estand gratuït per a la Fira Comercial ALZIRA OBERTA
2n premi 500 €
3r premi 300 €
Premi «Enginy» 150 €
Premi «Gràcia» 150 €
3 «accèssits» 150 €
2 Premis Votació popular de Facebook de 150 €

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here