Carcaixent celebra els nadals amb una vintena d’activitats «gratuïtes»

2
413

Carcaixent comença a «viure el Nadal» este cap de setmana

Al voltant de 20 activitats gratuïtes per a tots els públics tindran lloc durant les festes nadalenques a Carcaixent

Un cap d’any infantil, cinema, teatre o una matinal solidària són alguns dels atractius de “Carcaixent viu el Nadal”, la primera edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament de Carcaixent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.
La programació inclourà al voltant de 20 activitats gratuïtes a la ciutat des d’aquest mateix cap de setmana fins el dia de reis. Entre elles s’inclouen activitats ja tradicionals com el concurs de betlems o el d’aparadors, però  també de noves com el Cap d’Any infantil, teatre i altres activitats que es desvetlaran al llarg d’esta setmana.

La primera activitat organitzada per l’Ajuntament de Carcaixent serà el taller “Preparem la decoració de Nadal”, un taller de manualitats on els xiquetes i xiquets podran realitzar direrents decoracions nadalenques. El taller es realitzarà al Passeig i la inscripció és gratuïta. Altra de les activitats destacades és la «Matinal Solidària»  prevista per al dissabte 19 de desembre a la Plaça del Mercat en la que col·laboraran diferents entitats i associacions de Carcaixent. Al mateix temps hi haurà animació musical en directe i tallers per a grans i menuts al Mercat Municipal.
Paco Salom, alcalde de Carcaixent i responsable de l’àrea de Promoció econòmica, ha posat de relleu que l’objectiu de la campanya és dinamitzar l’oci i l’activitat comercial de Carcaixent “les veïnes i veïns han de percerbre la seua ciutat com un lloc on poder passar temps d’oci i poder realitzar les seues compres”. També ha volgut apuntar que la campanya és fruit de treball de diverses regidories com Festes, Joventut o Turisme, “un treball de totes i tots per seguir fent de Carcaixent una ciutat viva”.

Per altra banda, també ha volgut agrair la implicació de les diferents associacions de comerciants de Carcaixent per crear, per primera vegada, campanyes conjuntes de dinamització del comerç local. “És molt important crear accions que ens impliquen a tots, ja que tenir un teixit comercial viu i amb ganes de fer coses és una cosa que ens repercuteix en cadascun de nosaltres.” Durant la pròxima setmana es publicarà el programa complet.

Departament de Comunicació i Premsa 
Ajuntament de Carcaixent

2 Comentarios

  1. Xe Salvador, es que tu eres molt ràpid, pareix que tingues informació privilegiada.

    Sense donar-me per al.ludit per això de «res els pareix ve», perquè desgraciadament, fins ara, hi han poques coses que valorar, et diré que em pareix molt be que l’Ajuntament es preocupe dels seus ciutadans, ja va sent hora.

    Espere que amb la quantitat de suors i esforços mentals que hauran tingut que fer els tres regidors i l’Alcalde, col.laborant amb les diverses associacions, per organitzar aquestos actes, este poble siga durant les properes festes tot un Betlem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here