Bromera promociona les cartes als Reis en valencià

0
350
Reis Mags cartes 15

La campanya «Els Reis també parlen valencià», d’Edicions Bromera i Tàndem Edicions, té com a objectius el foment de la lectura en valencià entre els més menuts i l’aposta pel valencià per a escriure la carta a Ses Majestats d’Orient. Així, a través dels dos segells editorials, s’han distribuït 120.000 cartes entre centres educatius, llibreries i biblioteques.

El cantacançons Dani Miquel ha col·laborat en aquesta campanya protagonitzant un espot, que es pot veure en YouTube, que anima a usar el valencià en les missives als Reis d’Orient. En l’espot es destaca el llibre com a opció ideal per a fer un regal.
La campanya pretén animar els pares i els xiquets a entrar a les llibreries, on trobaran la carta als Reis i moltíssimes novetats editorials interessants.

La carta –amb novetats de Bromera i Tàndem– es pot descarregar des dels webs respectius. Inclouen consells i orientacions elaborats per pedagogs i dirigits a pares i familiars per a facilitar l’elecció dels llibres més adequats per als xiquets i les xiquetes tenint en compte la seua edat.

D’altra banda, les editorials valencianes Bromera i Tàndem ofereixen enguany una gran quantitat de novetats amb motiu de la campanya de Nadal i Reis, que es poden trobar a les llibreries valencianes a l’abast dels lectors.

Així, entre altres, Tàndem publica La màgia del Nadal, de Francesc Gisbert,Feliu, rei de les ovelles, d’Olivier Tallec, Les menudes (i grans) emocions de la vida, de Montse Gisbert, o Les aventures del mag Xativon, de Lluís Miret.

Pel que fa a Bromera, destaquen les novetats Per molts anys!, el nou llibre-disc de Dani Miquel, Crea els teus propis titelles, de Marta Ribón, De quin color són els besos?, de Rocio Bonilla, La maleta dels descobriments, d’Isabelle Chauvert, El meu malson favorit, de María Solar, i la nova col·lecció de poesia «Rimar i somiar».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here