Feliu Ventura cantarà a Carcaixent cançons incloses en la seua primera novel.la

0
419

Feliu Ventura presenta divendres a Carcaixent Com un record d’infantesa

L’acte tindrà lloc a les 19h a l’Auditori de les Dominiques

L’esperat debut en la narrativa del cantautor xativí Feliu Ventura es presenta aquest divendres dia 11 de desembre a les 19h a l’Auditori de les Dominiques de Carcaixent. Aquest acte, el primer programat a carcaixent Feliu venturala comarca de la Ribera, comptarà amb la intervenció de Joan Carles Girbés, editor de Sembra Llibres, i de Feliu Ventura, qui a més de comentar la seua experiència com a narrador interpretarà en concert algunes de les cançons incloses a la novel·la.

Com un record d’infantesa entrellaça les lluites populars de Xile i casa nostra en una història de compromís i memòria que  acosta les noves generacions a la figura d’Ovidi Montllor, però també a les ferides i esperances dels qui van combatre les dictadures militars. “No és possible plantar arbre del demà sense una llavor ben assaonada, que és la memòria”, ha precisat Feliu Ventura. La novel·la, il·lustrada per Daniel Olmo, dibuixant i dissenyador alcoià que forma part del grup VerdCel, manlleva el títol d’un dels versos més importants de l’Homenatge a Teresa d’Ovidi Montllor.

El protagonista de Com un record d’infantesa, Víctor, és un jove xilè dibuixant de còmics que va perdre els pares en un accident de cotxe quan era un infant. Des d’aleshores ha viscut amb el seu avi, un vell republicà exiliat. L’última voluntat d’aquest i un missatge ocult en un disc d’Ovidi Montllor el portaran al cor del País Valencià, on coneixerà Martina, una antiga militant revolucionària xilena, i la seua filla Violeta. Amb elles resseguirà el fil d’un secret familiar que el canviarà per sempre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here