Els nadals ja lluixen als carrers, places, comerços i a la fira d’atraccions d’Alzira

0
384
L'Avinguda Sants Patrons anit
L’Avinguda Sants Patrons anit
IMG_9867
La nova i atractiva atracció «The Limit»
IMG_9853
La fira sempre torna a Alzira pels nadals
Detall d'un aparador al centre d'Alzira
Detall d’un aparador al centre d’Alzira

Els carrers, els aparadors dels comerços i la pròpia fira d’atraccions denoten l’arribada definitiva dels nadals a Alzira, una arribada que tradicionalment es produeix coincidint amb el pont de la Constitució. També l’Ajuntament lluix les millors gales encara que enguany els llums als carrers i places i els aparadors més atractius que mai coincideixen amb els cartells dels candidats d’unes emocionants eleccions generals que de forma poc usual es faran 48 hores abans del sorteig nadalenc.

12 braços a 40 metres

La fira d’atraccions serà inaugurada, de forma oficial, el pròxim divendres encara que estos dies festius s’ha notat una notable assistència de públic, cridant l’atenció la nova atracció «The Limit» que davant la seua notòria alçada s’aprecia des de molts punts de la ciutat. Conta amb una columna vertical de 50 metre d’alçada i de dotze braços que roden a uns 40 metres.

 

Les falleres majors Laura Gomar i Almudena Molina podran experimentar el vertigen de les altures el proper dia 11.

Concurs d’Escaparatisme

El concurso de Escaparatismo tiene como objetivo incentivar la mejora de la imagen del comercio en Alzirapara hacer más atractivas las compras en el comercio local, coincidiendo con las fiestas navideñas.

Los escaparates ganadores son premiados con diez premios, a criterio de un jurado y siempre según las bases del concurso:

1º premio                           800 € + stand gratuito para la Feria Comercial ALZIRA OBERTA

2º premio                           500 €

3º premio                           300 €

Premio “Enginy”                     150 €

Premio “Gràcia”                      150 €

3 “accèssits”                          150 €

2 Premios Votación popular de Facebook de 150 €

Este año como novedad, incorporamos dos premios de la votación popular en Facebook, de 150€, con el objetivo de que los escaparates de Alzira consigan la máxima visibilidad en las redes sociales. Los días 10 y 11 de diciembre se harán fotografías en todos los escaparates por un fotógrafo profesional. Todas las fotos se publicaran en Facebook el lunes 14 de diciembre. Las votaciones populares podrán realizarse hasta el viernes 18 de diciembre a la 13h, hora en la que cerraremos el plazo.

Podréis comenzar a votar en el Facebook de IDEA, en el álbum XV Concurs d’escaparatisme comercial d’Alzira 2015.

Los “Me gusta” tendrán un valor de un punto, mientras que “Compartir” tendrá un valor de 2 puntos.

Todos los premios se conceden a través de la Tarjeta Alzira. Los premios del Jurado técnico y de la Votación popular de Facebook serán compatibles, por lo tanto los participantes podrán resultar ganadores de los dos premios.

La decoración del escaparate tendrá que estar terminada el 9 de diciembre de 2015, para poder fotografiarlos para la votación popular de Facebook y para que el día 15 de diciembre, el jurado pueda valorarlos. La resolución de los premios se hará pública en el acto de entrega de premios, que tendrá lugar el martes 22 de diciembre a las 20:45 h en el Salón de Plenos del Ayuntamiento.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here