L’Encontre del Devallament i la Dolorosa es farà a l’avda Sants Patrons per coincidir amb les falles

0
408
L'encontre del passat mes de març a la Plaça Major
L’encontre del passat mes de març a la Plaça Major
L'Ofrena coincidirà amb la Nit de les Miradetes
L’Ofrena coincidirà amb la Nit de les Miradetes

El tradicional Encontre entre els pasos de la Dolorosa i el Devallament es farà el pròxim any a l’avinguda Sants Patrons en lloc de la Plaça Major al estar plantada la falla d’esta comissió tot just on es fa la trobada. Serà el 18 de març, tan sols dos hores després que finalitze l’ofrena a la patrona d’Alzira davant els casalicis. Moltes falleres deuran sustituir, ràpidament, la teja pel capurrutllo si volen participar en els emblemàtics actes de les dos festes d’Alzira declarades d’Interés Turístic Nacional.

El president de la JHCC, Vicent Fábregues, ha manifestat a Riberaexpress que la junta està estudiant dos llocs a l’Avinguda, «davant Correus com es va fer en 2015 o bé en la zona on s’ubiquen els taxis». Esta última sembla que té més possibilitats «en  ser este lloc més ample».

Els dirigents de la Setmana Santa local deuran fer altra modificació; «avançar el Pregó una setmana» perquè en cas contrari coincidiria amb la festivitat de Sant Josep, dia en que es cremen les falles.

Alguns fallers tindran poques hores per canviar la indumentària si volen participar en el Diumenge de Rams que, en el bisiest 2016, caurà el 20 de març. Eixe mateix dia per la nit començaran els trasllats de la Setmana Santa i en només 24 hores de diferència seran els dosels els que recolliran el testic deixat als carrers pels monuments fallers.

El pròxim any la Pasqua comença el 27 de març, tan sols huit després de la cremà de les falles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here