Alzira lliura els diplomes al rendiment acadèmic del passat curs

0
348

Rendiment acadèmic alzira 15El saló de Plenaris ha sigut protagonista, junt amb familiars, amics i professors, del talent de molts dels alumnes que cursen estudis en la nostra ciutat

Els diplomes han sigut entregats, pels distints regidors que formen la corporació municipal,tant el Regidor d’Educació i Infància José Grau, com l’Alcalde Diego Gómez han destacat la importància d’obtindre una bona educació per a l’evolució dels joves que formaran la societat del nostre futur.

Abanç de tancar l’acte, Loreto Rios Petit, en nom de tots els guardonats, s’ha dirigit als assistents i a la corporació municipal, amb unes paraules que demostren, la maduresa d’una generació amb valors i ganes d’aprendre.

Enhorabona a totes les xiquetes i xiquets premiats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here