Mª Luisa Parrilla, Salvador Piera, Tejidos Gresa i ADAFIR rebran les insígnies d’or d’Alzira

5
668
Fernando Gresa gerent de la centenària botiga
Fernando Gresa gerent de la centenària botiga

 

Membres de l'Associació de Fibromialgia ADAFIR
Membres de l’Associació de Fibromialgia ADAFIR
Salvador Piera
Salvador Piera

 

Mª Luisa Parrilla
Mª Luisa Parrilla

L’insígnia d’or que concedix anualment l’Ajuntament d’Alzira a les persones i entitat locals més destacades serà concedida el pròxim 30 de desembre a la músic de l’orquestra de RTVE, Mª Luisa Parrilla en Cultura, a l’exsindicalista Salvador Piera en Modalitats Diverses, a la centenària botiga (1.880) Tejidos Gresa, en Activitats Empresarials i a l’associació ADAFIR en Humanisme.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, que ha anunciat hui l’acord dels portaveus, ha justificat l’ausència d’algun guardonat en Esports perquè «seran premiats durant la pròxima Gala de l’Esport». Al tempas que ha avançat que hi ahuran alguns canvis en la celebració de la conquesta de la ciutat per Jaume I en 1242 i el lliurament dels màxims guardons que concedis el consistori local.

5 Comentarios

 1. Enhorabona als guardonats!! IEn especial a Salvador Piera per el seu treball i la seua trayectoria impecable durant molts anys.

 2. Salvador Piera, no es ex-sindicalista. Es uno de los mejores activos que hemos tenido, tenemos y tendremos. Es complicado explicar la transcendencia de su labor en defensa de los derechos de los/as trabajadores/as. Gratitud y respeto a un hombre y su trayectoria.

 3. Felicitar a todos/as los/as galardonados/as, haciendo mención especial a la figura del «Sindicalista en activo» Salvador Piera, ya que en los tiempos que corren no es fácil encontrar personas de las que se pueda decir que son un claro ejemplo de honradez y dedicación desinteresada. Toda una vida intentando mejorar las condiciones de trabajo de los/as trabajadores/as ya sea a pie de máquina en los distintos centros de trabajo por los que ha ido pasando, como en los puestos de mayor responsabilidad dentro del sindicato. ¡Enhorabuena!

 4. Un pilar fonamental per a les relacions laborals i el sindicalisme.
  ¡¡¡ ENHORABONNA !!!

 5. Enhorabona a tots els guardonats. Sense cap dubte, Salvador Piera sempre ha sigut i és un referent i el principal actiu sindical en aquesta empresa. També a Alzira i dintre de les Comissions Obreres del PV. És un orgull haver pres la responsabilitat per a poder continuar amb la lluita sindical i el llegat deixat per ell i els companys de la secció sindical de CC OO en la defensa dels drets i millora de les condicions laborals de la classe treballadora, inclús en temps pasats posant en perill i risc la seua integritat i de la propia familia per bé dels demés. Enhorabona a Salvador i a la seva familia. Com sempre, contem amb tú.
  Carles, Delegat sindical CCOO PV en MMPI

  Sugerir una edición

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here