Les associacions de l’Alquerieta decidiran l’ús del solar de l’avinguda Pare Pompili

0
123

L’Ajuntament d’Alzira, dins de la política de recuperació de solars dins del casc urbà, compta amb un nou espai en la barriada de l’Alquerieta.
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha rebut a María Amparo Bonet, propietària del solar ubicat a l’avinguda Pare Pompili per tal de signar el conveni que dóna peu a la cessió temporal del solar a l’Ajuntament.
Fa unes setmanes se signava un conveni amb els propietaris d’un solar de la plaça de la Marina Espanyola que en breu serà condicionat per a l’estacionament de vehicles. Pel que respecta a l’ús del solar de l’Alquerieta, tal com ja va anunciar fa uns dies Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, dependrà de la decisió que es prenga entre l’Associació de Veïns, la Comissió de Festes de Sant Francesc i la comissió de la falla d’eixa barriada; encara que sembla que per les conversacions amb el president de l’Associació de Veïns, Ricardo Cuenca, es va a optar per destinar el solar a espai de recreació per a les diverses entitats del barri.
«Ara els treballs consistiran a consolidar el mur que tanca el solar i la neteja per a condicionar-lo», ha manifestat Pascual.
Es pretén seguir amb la signatura de més convenis amb altres propietaris/àries de solars urbans per a destinar estos espais, ara en desús, a diverses utilitats com l´estacionament, zones d’oci, i inclús està considerant-se la possibilitat de crear horts urbans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here