IDEA concedix 49 ajudes EMPRÉN a nous autònoms

0
225
Ajudes a autònoms (arxiu)
Ajudes a autònoms (arxiu)

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha aprovat 49 ajudes EMPRÉN per import de més de 27.000 euros, per nous autònoms en el 2015.
Els beneficiaris de les ajudes aturats/des que s’hagen donat d’alta com a autònoms individuals, autònoms col•laboradors o autònoms integrats en una societat mercantil, durant l’exercici 2015 en el règim especial de treballadors autònoms. L’ajuda ascendeix a 550 €, que correspon al 50% de la quota mitjana d’autònom per a enguany.
Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “les ajudes municipals EMPRÉN pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms o familiars col•laboradors, dinamitzant les PIME o el comerç tradicional. Si bé durant 2015 no s’havia donat cap ajuda al respecte, el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira continuarà apostant per iniciatives com aquesta, que serveixen per a incentivar la creació d’ocupació.”
Els beneficiaris rebran aquestes ajudes per mitjà de la Targeta d’Alzira, a la que estan adherits 280 comerços d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here