Carlet beneix les quatre campanes restaurades de l’esglèsia de l’Assumpció

0
205

Carlet campanes benedicció Les quatre campanes de l’església de l’Assumpció han sigut restaurades. Ahir tornaren a Carlet i van estar exposades a la plaça del Convent i la Vila perquè els ciutadans pogueren admirar-les i comprovar el treball realitzat.

De vesprada van ser beneïdes pel bisbe auxiliar de la diòcesi de València, Esteban Escudero, i hui de matí tornaran a ser pujades al campanar de l’església.

Les campanes han sigut restaurades per a preservar la seua conservació i millorar el seu so, deteriorat per la corrosió del bronze. La restauració ha sigut possible gràcies a una subvenció de 35.000 euros que ha concedit ‘la Caixa’.

Durant un mes han sigut netejades per a traure la brillantor original del bronze, també s’ha canviat el batall i la truja, que ha sigut substituïda per una altra nova de fusta.

La campana més antiga data de 1843 i està dedicada a sant Bernat. La segona més antiga data de 1940 i està dedicada a sant Joan Baptista, la dedicada a Jesús, Maria i Josep va ser refosa en 1968 i la més moderna, dedicada a sant Josep, data de 1992.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here