L’Espai Jove d’Algemesí acull activitats pel Dia Internacional de les persones amb discapacitat

0
226

Algemesi espai joveLa Regidoria de Joventut organitza una nova setmana de persones amb discapacitat

De dilluns a divendres, de 18 a 19.30 hores, l’Espai Jove acollirà les diverses activitats coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb discapacitat

La setmana de persones amb discapacitat comença hui dilluns, a les 18 hores, amb un contacontes dedicat als més menuts, amb diferents històries, plenes d’aventures i vivències extraordinàries.

El dimarts, l’Espai Jove també acollirà el “Venedor de fum”, una activitat encarada a comprendre el funcionament del cicle de l’aigua a través de contes, titelles, màgia i teatre. Les activitats lúdiques continuaran dimecres amb més jocs d’integració i diversió.

Dijous els més menuts podran gaudir de la ludoteca “Fem joc”, que els permetrà posar en marxa les seues destreses i habilitats, a més de cooperar entre els participants per a assolir els objectius. Novament, i amb intenció de començar a conscienciar els més menuts amb el medi ambient, el material emprat per a aquestes activitats (botelles, llaunes, etc.) serà tot reciclat.

Per últim, i per concloure la setmana de persones amb discapacitat, divendres hi haurà “Màgia per a tots”, amb tallers i mostres del món de la il·lusió i el misteri.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here