La presentació de les sol.licituts per a les ajudes de Xarxa Llibres obri l’OAC d’Alzira

0
169
Mares d'alumnes de l'Alborxí hui en l'OAC
Mares d’alumnes de l’Alborxí hui en l’OAC

 

Fernando Pascual amb Diego Gómez en l'OAC
Fernando Pascual amb Diego Gómez en l’OAC

IMG_0854

Uns quants mesos després que l’anterior govern inaugurara l’Oficina d’Atenció al Consumidor (OAC) d’Alzira les noves instal.lacions municipals obrien, este matí, les seues portes als primers usuaris; els pares i mares dels alumnes del Ceip Alborxí que han sigut els primers en presentar les sol.licituts per a les ajudes del programa Xarxa Llibres.

Demà serà el torn per al col.legi Àusias March en un procés que l’Ajuntament pretén que culmine al mex de març en el que totes les peticions hauran sigut complimentades. L’Ajuntament començarà fer les primeres transferències bancàries dels 100 euros per alumnes a partir de gener, segons ha revetlat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress.

Gómez ha explicat que les oficines de l’OAC s’utilitzen de forma provisional per «evitar el blogueig del PROP».

L’Ajuntament d’Alzira ha previst una partida de 183.000 euros per atendre els pares dels 5.000 alumnes dels distints centres escolars locals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here