Alumnes del Pintor Andreu d’Alzira gaudeixen d’un desdejuni molt saludable

1
604
Tres alumnes del Pintor Andreu desdijunant este matí
Tres alumnes del P. Andreu desdijunant este matí
Mares de l'AMPA que preparen el desdejuni
Mares de l’AMPA que preparen el desdejuni
V. Hernandis, B. Ferrer, D. Gómez i F. Clari
V. Hernandis, B. Ferrer, D. Gómez i F. Clari
L'alcalde explica els advantatges d'un desdejuni saludable
L’alcalde explica els beneficis d’un desdejuni saludable

Codonyat, formatge blanc, pa, caquis, mandarines i un iogurt líquid de fresa ha estat el menú del desdejuni saludable que han gaudit hui mig centenar d’alumnes del centre públic Pintor Teodoro Andreu d’Alzira.

En el desdejuni, preparat per les mares de l’AMPA, han participat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el president d’Alzicoop, Paco Clari el dirigent de la Fundació Agricultura i Medi Ambient de la Comunitat Valenciana, Bernat Ferrer a més del director del centre, Vicent Hernandis. Tots ells han explicat als estudiants lo «saludable» que és consumir productes de la terra com els cítrics i el caquis.

Gómez explicava els alumnes que «menjant bé ens cuidem nosaltres així com l’agricultura i la natura». Mentre Clari feia história sobre la cooperativa més antiga fudnada en 1892 i destacava que «els agricultors són molt respetuosos amb el medi ambient».

I Ferrer els exhortava a consumir «els aliments molt sans que teniu als voltants de les vostres cases.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here