El Petit Editor presentà a Carcaixent la nova novel.la eròtica de David Oliver

0
526
David Oliver
David Oliver

ALÍCIA, l’ erotisme i la sensualitat fets lletra Alícia, la nova novel·la eròtica de David Oliver va ser presentada en societat el passat dissabte  a l’emblemàtic Hort de Carreres de Carcaixent.

En l’acte participaren l’autor, David Oliver, l’editor David Vidal, i el cantautor Josep Didac qui presentà una mostra del seu treball discogràfic ple de ritmes sensuals i màgics. Alícia és el títol de la novel·la eròtica que ha escrit Oliver i ha editat i publicat l’editorial carcaixentina El petit Editor. Amb una acurada, àgil i ben tramada narració, David Oliver ens fa entrar en un món ple d’embolics, amb ànsia de diners i de poder, on ningú és el que realment aparenta.

Amb Alícia, Oliver dóna solta a personatges que ja han passejat els fulls dels seus anteriors llibres, i els recupera per a rematar la història que va iniciar amb la seua òpera prima. Els estimats personatges d’Oliver, pateixen i ho passen bé, però sobretot ens transmeten que són molt humans i que tenen les mateixes sensacions idíl·liques i mortals que qualsevol de nosaltres. David Oliver és director d’equip de vendes. Viu i treballa a Carcaixent. És escriptor i ha participat dues vegades amb el projecte Històries Veïnals als relats curts conjunts Com hi ha món i L’altra.

És autor també del bloc Fantasia i Erotisme (www.atreviments.blogspot.com) on hi ha escrits curts que li permeten interactuar amb lectores i lectors. Es autor dels llibres eròtics Maduresa i Cremallera. Maduresa és la història en la qual Alicia, supervisora en la Caixa del Mar, entitat en crisi per l’assumpte immobiliari, i Marc, el nostre protagonista, director de sucursal es troba, sense saber com, al mig de dos focs: la crisi econòmica-financera i el furor de la seua nova cap. En Cremallera, el segon llibre, alguns dels personatges del primer continuen però la història ja és una altra: blanqueig de diners, màfia russa, banca i sexe. Respecte a Alícia, l’autor ens mostra el currículum de la protagonista.

“Alícia és de Carcaixent i té 43 anys. Diplomada en Multimèdia i Comunicació a la UOC. Màster en Coaching fet a mida i entrenament personalitzat de recursos emocionals i sensitius i corporals oberts a totes les necessitats i requeriments. Acreditada per ICF. Francès, nivell experta. Aficions: narrativa eròtica, novel·la negra, Escacs, Joc de Dames, natació esportiva i de competició. Altres: Alícia, és considerada una de les millors especialistes en l`ús de la tècnica anomenada «Sense inhibició», consistent a explorar les conegudes com a «Zones fosques», pròpies de la sexualitat masculina, observables en estats d’estrès laboral, i tractar-les personalment fins a restablir completament la connexió personal i l’alegria de viure. No requereix medicació, es tracta amb ajuda de la serotonina que aquesta Alícia ensenya a regular convenientment.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here