L’equip de govern «enfonsa el teatre» segons el PP d’Algemesí en perdre el 70% dels abonats

0
450
Teatre Municipal (arxiu)
Teatre Municipal (arxiu)

El canvi en el dia i l’hora de la representació de les funcions de diumenge a divendres no agrada al públic, que ja va advertir a l’equip de govern

Els 193 abonaments venuts en la temporada 2014/15 cauen en picat fins als 55 de la temporada que ha començat, un 71% menys
Esta decisió li ha causat un perjudici a les arques municipals de 4.710 euros, al contractar obres i actuacions amb una sala pràcticament buida.
Diversos col·lectius ja ens van advertir en el seu moment que els canvis introduïts per l’equip de govern en el Teatre Municipal no els agradaven, i que així els ho feren arribar. El regidor de l’àrea, gestionada per Esquerra Unida, va decidir traslladar el dia de les representacions de diumenge a divendres, i també l’hora, que passà de les 19 hores a les 22 hores.
A més van suprimir la modalitat d’abonament A i abonament B, passant a un únic abonament que obliga a l’usuari a comprar-lo o no, sense donar-li més opcions i reduint dràsticament l’oferta cultural al municipi. Ens consta que alguns col·lectius, sobretot de gent major, advertiren al regidor que el dia no era el més adequat, ni tampoc l’hora, ja que és massa tard per a este sector de la població i els deixa els diumenges sense una alternativa d’oci.Però el regidor i primer tinent d’alcalde va fer oïdes sordes i va seguir amb la seua.

Esta decisió ha produït que la venda d’abonaments caiga en picat, passant dels 193 abonaments de la temporada 2014/15 als escassos 55 de la temporada que ha començat, el que suposa perdre el 71% del públic fidel. Amb això, la recaptació també s’ha vist afectada. Segons les dades que ens han facilitat els tècnics del departament, la temporada anterior es recaptaren 8.515€, mentres que enguany sols s’han recaptat 3.805€, el que suposa un perjudici de 4.710€ per a les arques municipals.
“Tots els algemesinencs estem pagant per unes representacions amb una sala buida, i el pitjor de tot és que no és per falta d’aficionats al teatre, sino per una mala gestió del nostre equip de govern. A açò cal sumar la mala imatge que estem donant a les companyies de teatre, que estan venint a un auditori buit i sense espectadors”, lamenten els populars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here