La Unió Musical de Carlet celebrà Santa Cecília

0
366

La celebració de la festivitat de Santa Cecília té una gran tradició a Carlet, i este cap de setmana ha sigut la Societat Unió Musical qui ha celebrat els actes en honor a la patrona dels músics.

El principal acte es va celebrar el divendres amb la presentació de la Musa de la Música 2015, Cristina Duart Montesinos, i l’entrega dels instruments als 9 nous músics que s’han incorporat a la Banda Simfònica i a l’Orquestra. David de la Concepción, Mario de la Concepción, Sofía Escorihuela, Celia Estarlich, Jorge Estarlich, Javi García, Óscar Lozano, María Velasco i Ana Alcover van ser també els grans protagonistes de la jornada amb la seua incorporació a la banda.

A continuació, es va interpretar un concert extraordinari dirigit per Beatriz Fernández amb les obres Marta Agustín de Pere Sanz Alcover, Sicania de Rafael Talens Pelló i Los anillos de Saturno de Salvador Luján.

La festivitat va continuar el dissabte amb activitats de karaoke, tallers de manualitats, jocs infantils i tornejos de truc, parxís, pàdel, frontó i futbet. A la vesprada es va realitzar l’arreplega en cercavila dels nous músics que han entrat enguany a formar part de la Banda Simfònica.

Diumenge van finalitzar els actes en honor a Santa Cecília amb la celebració d’una missa solemne en l’església de l’Assumpció de Ntra. Sra. en què es va recordar la memòria dels difunts de la societat musical. Van finalitzar els festejos amb un dinar de germandat al Saló Giner.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here