Alzira serà una de les 80 ciutats espanyoles «amiga» dels animals

1
486

GOS- Sant AntoniL’Ajuntament d’Alzira presentarà per al pròxim Ple municipal del 25 de novembre una moció amb la qual Alzira es declararà Ciutat amiga dels animals i respectuosa amb els seus drets.
L’Ajuntament d’Alzira vol sumar-se als més de 80 municipis de l’Estat Espanyol que han manifestat el seu respecte cap a la natura i els éssers vius. Des del nou equip de govern no s’han contractat espectacles amb corregudes de bous ni altres atraccions amb animals en fires o mercats; s’han imposat sancions màximes als propietaris que tenen abandonats als seus animals de companyia, etc.

Cap espectacle

L’Ajuntament d’Alzira amb aquesta moció es compromet a no continuar contractant cap espectacle o atracció on es puguen veure afectats els animals, així com de portar a terme campanyes de conscienciació i polítiques a favor dels seus drets.
Cal recordar que la UNESCO va proclamar l’any 1978 la Declaració dels Drets dels Animals on es fa patent la necessitat d’implantar polítiques favorables als drets dels animals. En alguns articles del Codi Penal espanyol ja es contemplen penalitzacions aplicables al maltractament animal, tant en cas de lesions i morts injustificades com en circumstàncies d’abandonament, tinença en condicions insalubres o que suposen sofriment de les seues condicions de vida, com ara el maltractament psicològic.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here