La Castanyera arriba al centre Federico Garcia Sanchiz d’Alzira

0
328

Garcia Sanchiz castanyera 15Ben entrada la tardor, hem celebrat al Ceip Federico García Sanchiz una tradició popular i arrelada, com és la Castanyera.

La Castanyera rubrica que l’estiu s’ha esvaït definitivament. La terra, que ja ha llevat fruit, espera la sembra que fructificarà l’any vinent; els arbres perden les fulles després de tenyir-les de tonalitats diverses; i el fred comença a fer-se notar, després del bon temps.

Durant tota la jordana l’alumnat d’infantil i primària a realitzat activitats relacionades amb aquesta temàtica. El més xicotets van gaudir d’un esmorzar amb fruits de la tardor i activitats relacionades amb el coneixement de l’alimentació i les estacions de l’any.

Per la vesprada, l’alumnat d’infantil i primària es va realitzar un conta contes per part de la castanyera.

Tots vam gaudir d’allò més bé!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here