Visita guiada de «Carcaixent M’agrada» a La Pobla Llarga

0
225

Pobla Llarga visita NovbreCarcaixent M’agrada organitza una visita a la Pobla Llarga, guiada per Ferran Pastor i Norbert Ferrer.

L’associació cultural Carcaixent M’agrada ha preparat una nova activitat per al proper diumenge 22 de novembre. Fidels a la filosofia de que el que no es coneix no es pot estimar, ens proposem descobrir els secrets d’un dels pobles que tenim més a prop de Carcaixent, la Pobla Llarga.

Són moltes les vinculacions històriques i també personals que uneixen Carcaixent i la Pobla Llarga, així que conèixer el poble veí ens servirà per a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

La visita estarà guiada per Ferran Pastor i Norbert Blasco, dues persones coneixedores del patrimoni històric i artístic poblatà. De la seua mà visitarem la col·lecció museogràfica municipal i recorrerem els carrers parant especial atenció als principals edificis i espais del poble, que han marcat la seua història des de la seua fundació al segle xiv.

L’activitat està oberta a qualsevol persona. Si esteu interessats en vindre, haureu d’acudir a les 10.00 al pàrquing de RENFE de Carcaixent, on ens repartirem en cotxes particulars per anar fins a la Pobla Llarga. L’hora aproximada d’acabament seran les 13.30.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here