Teatre i dibuixos per celebrar el VI Dia Mundial del Xiquet a Caraixent

0
247

carcaixent dibuixos dia xiquetL’associació Carcaixentina Bariduwoop intepretarà l’espectacle teatral “Un superheroi de veritat”

Per a celebrar el dia del xiquet el proper 20 de novembre, l’àrea d’Infància de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat una nova edició del “Dia del Xiquet”, amb una exposició de dibuixos i un espectacle teatral. Carcaixent és un dels municipis adherits a la celebració del Dia Mundial del Xiquet, commemoració promoguda per l’Assemblea General de Nacions Unides per a que es destinaren a celebrar activitats per promoure el benestar dels xiquets.

Per a esta sisena edició s’ha organitzat un concurs de dibuix baix la temàtica “Sóc xiquet/a i tinc dret a…” adreçat als alumnes de 5é i 6é de primària amb l’objectiu de promoure el coneixement i la consciència dels seus drets. S’han presentat un total de 212 dibuixos que han estat exposats a la Biblioteca Pública Municipal durant tota esta setmana. Demà, després del teatre, tindrà lloc a l’Auditori de les Dominiques l’entrega de premis (primer, segon i tercer per a cada curs) consistents en material escolar. Abans, a les 17:30 hores, l’associació carcaixentina “Bariduwoop” interpretarà “Un superheroi de veritat”, un espectacle teatral amb malabars, danses i humor dissenyat per a fer conèixer d’una manera lúdica els drets dels xiquets.

Teresa Oliver, regidora responsable de l’àrea d’Infància, ha volgut participar novament en aquesta commemoració preparant activitats ludico-culturals que, segons ha explicat, tenen per finalitat promoure la diversió de tots els xiquets participants. A més, ha afegit la importància d’estes iniciatives “per a que els més menuts preguen consciència del que s’està celebrant i s’adonen de que hi han altres realitats diferents a la seua i que cal lluitar per un món més respectuós i tolerant, en definitiva, un món millor per a totes les xiquetes i xiquets iguals que ells”. L’entrada a l’espectacle és gratuïta i està adreçada a tots els públics.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here