Baldoví a l’Alcúdia: «L’objectiu de Compromís és aconseguir un grup valencià al Congrés»

0
426
Joan Baldoví
Joan Baldoví

alcudia mitin Baldo 15

Joan Baldoví va ser molt ben acollit ahir a l’Alcúdia a la Casa de la Cultura en el primer acte de la precampanya electoral.

Anna Pérez, Regidora d’Igualat de l’Ajuntament de l’Alcúdia, va presentar a Joan Baldoví com la veu valenciana al Congres de Diputats i va destacar la tasca realitzada durant aquests quatre anys. Va assenyalar que en l’últim baròmetre del CIS Joan Baldoví era el segon líder polític més valorat del Congrés després d’Uxue Barkos i per davant de Pedro Sánchez o Mariano Rajoy.

 Paco Sanz, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de l’Alcúdia, va posar de manifest el suport cap a la candidatura de Baldoví, que havia representat dignament al poble valencià en el Congrés dels Diputats denunciant incansablement la corrupció i el malbaratament del Partit Popular.

 Paco Sanz, que es va mostrar crític amb el procés que havia seguit Compromís per acordar les aliances i elegir als candidats, va apostar per enfortir Compromís després de les eleccions, una força política imprescindible per al canvi al País Valencià.

Joan Baldoví en la seua intervenció es va mostrar confiat amb el resultat de les pròximes eleccions generals en les que Compromís podria obtenir per primera vegada un grup valencià al Congrés de Diputats. Va presentar la candidatura “Compromís-Podemos: És el moment” que treballarà amb il·lusió per defensar els interessos valencians, amb polítiques d’esquerres, valencianistes i ecologistes.

Per a Joan Baldoví, un dels principals objectius és la defensa d’un nou model de finançament que acabe amb la discriminació cap als valencians que sempre han estat finançats per baix del que els tocava. L’oportunitat de tindre un bon resultat a les eleccions generals serà també l’oportunitat de contribuir a un canvi de polítiques a nivell estatal que acabe amb les retallades i ajustos dels governs del PP.

Finalment Joan Baldoví ha contestat a les preguntes dels assistents, respecte a la situació política autonòmica o estatal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here