L’Artística de Carlet celebra la festivitat de Santa Cecília

0
402

Carlet Sta Cecilia 15 L’Agrupació Musical L’Artística de Carlet ha celebrat este cap de setmana la festa de Santa Cecília. Com tots els anys, la banda ha rendit honors a la patrona dels músics. El primer i principal acte es va celebrar divendres amb la presentació de la musa de la música 2015, Mª José Llopis Martínez, qui va rellevar en el càrrec a Mª José Casas, musa de 2014. En l’acte de presentació de la musa i la seua cort d’honor va fer de mantenidora la cosina de la protagonista de la nit, Mª Carmen Martínez López.

La musa i la seua cort d’honor formada per Victòria Llopis, Miriam Martínez, Mª José Casas, Miriam Chovares, Ángela Mª Chornet, Raquel Chovares, Vanesa Vanaclocha i Nerea Giménez van embellir l’escenari del Teatre Giner en una nit tan important per als amants de la música.

Esta mateixa nit es va fer entrega de regals als guanyadors del Concurs de Dibuix de Santa Cecília, Mar Lloret i Marina Gómez, i després de l’entrega de diplomes als 17 músics que han entrat enguany a la Banda Juvenil, i d’instruments als quatre músics que passen a formar part de la Banda Simfònica, es va celebrar un concert en honor a la patrona dels músics.

En el concert, la banda va interpretar obres com Serenade de Derek Bourgeois, Dolores Pedro d’A. Sánchez Pedro, El senyor dels anells de Johan De Meij i l’Himne  Regional Valencià de José Serrano, sota la batuta de Fernando Hernández.

La celebració va continuar el dissabte amb activitats esportives, un dinar per a músics i una cercavila per a arreplegar els nous membres de la banda.  Enguany s’han incorporat 4 nous músics a la banda: Elena Castro Lafuente (trompa), Irene Soriano Lluch (clarinet), Marta Soria Rodríguez (clarinet) i David Martínez Peña (saxòfon).

A la nit van celebrar un sopar de germandat en els salons Siglo Veintiuno.

El diumenge van finalitzar les celebracions amb una xocolatada per a músics i socis. Després se celebrà una missa en l’església de l’Assumpció en honor a Santa Cecília en la qual es va comptar amb l’acompanyament musical de la banda juvenil. Una cercavila per la ciutat fins a la seu de l’Artística va posar el punt final a esta festa en què s’exalta la música.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here