La Biblioteca Municipal d’Algemesí estrena nova pàgina web

0
460

La Biblioteca Municipal d’Algemesí ha estrenat una nova web: www.bibliotecaspublicas.es/algemesi, acollint-se a la possibilitat que ofereix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport a les biblioteques públiques de crear la seua seu web a través d’una ferramenta informàtica, d’ús lliure i gratuït, desenvolupada per la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària.

Aquest generador de seus

Biblioteca Municipal
Biblioteca Municipal

web permet crear i actualitzar les seues web de les biblioteques. És flexible i adaptable a biblioteques amb característiques i recursos distints. És de fàcil maneig i la seua utilització no requereix formació tecnològica especialitzada. Cada biblioteca pot generar la seua web de forma modular i flexible i crear les seccions i subseccions que desitge, a més de poder modificar-les en qualsevol moment.

De moment, en la pàgina, a més de consultar informació general sobre la biblioteca i els seus serveis, el catàleg del fons de la mateixa biblioteca i de tota la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana, s’hi poden consultar les novetats adquirides, guies de lectura, la programació de les activitats d’animació lectora i entrar a nombrosos enllaços d’interés. També s’hi pretén donar a conéixer el fons local de la biblioteca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here