El 30 de novembre finalitza el termini per aspirar als Premis Idea Coworking Alzira

0
384

El pròxim 30 de novembre finalitzarà el termini perquè es presenten les candidatures al Premis Idea Coworking Alzira 2015 que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira i la firma GC CoworCoworking cartell Concursking Alzira, única empresa de la capital de la comarca que compta amb aquest tipus d’espais.
L’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren l’engegada de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben majors dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA 2015 l’Ajuntament d’Alzira es pretén fomentar l’emprendedurisme i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira.
Premis:
• 2 primers de 1000 €, per a sufragar els costos dels serveis de coworking durant 6 mesos.
• 2 segons, per a sufragar els costos dels serveis de coworking durant 1 mes més la participació durant 2 mesos en els tallers organitzats per GC Coworking Alzira
• 5 tercers premis, per a participar durant 2 mesos en els tallers organitzats per GC Coworking Alzira.
Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen desenvolupant una activitat professional i/o empresarial, a Alzira i el model de la qual de negoci es desenvolupe adequadament en un espai COWORKING.
El termini per a presentació de projectes romandrà obert fins al dilluns dia 30 de novembre de 2015.
La instància i documentació haurà de presentar-se, dins del termini establit, en el Registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alzira, segons el que es disposa en les Bases específiques de la convocatòria.
La documentació que s’haurà de presentar està disponible en els següents enllaços:
Bases [+] Impresos [+] i en www.idea-alzira.com [+] i www.alzira.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here