Concurs contra la violència de gènere a l’Alcúdia

0
299

“Si fa mal no és amor”, lema guanyador del I Concurs per al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona de l’Alcúdia

Els lemes han estat proposats per xics i xiques de 12 a 18 anys

Amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia, a través del Consell d’Igualtat, va convocar un concurs de lemes contra la violència de gènere, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar els més joves d’aquest greu problema social.

El lema que ha resultat guanyador és que s’utilitzarà, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia, en totes les activitats relacionades amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona de 2015.

A més del lema guanyador “Si fa mal no és amor” d’Enric Abel, han resultat finalistes “Si la danyes a ella ens danyes a tots” d’Irene Mateu i “Mai més ni a mi ni a cap altra” de Julia Ribera.

Un dels objectius de l’Ajuntament de l’Alcúdia és la prevenció de la violència de gènere a través de la conscienciació dels nostres joves i adolescents. La participació no sols de xiques, sinó de xics en el concurs demostra que aquesta sensibilització és una meta fàcil d’aconseguir si es persevera en aquesta línia.

La pròxima setmana es penjarà una pancarta amb el lema guanyador “Si fa mal no és amor”, anunciant els actes que se celebraran a l’Alcúdia amb motiu d’aquest dia.

Des del passat 7 de novembre, amb motiu de la Marxa contra les violències masclistes, celebrada a Madrid, penja de l’Ajuntament de l’Alcúdia una pancarta amb el lema, «No a la Violència contra les Dones», que es mantindrà fins el final de mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here