Morera, Marzá i nombroses autoritats acompanyaran a Puig en els Premis Ciutat d’Alzira

0
338
Comunidad Valenciana.Valencia.08/11/2015.Ximo Puig y Vicente Marza visitan el circuito de Cheste.Gp de Motociclismo.Fotografía de Jesus Signes
Ximo Puig junt a Enric Morera i Vicent Marzà en el circuit de Xest/ Foto: Jesús Signes

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera i el conseller d’Educació i Cultura Vicent Marzà acompanyaran al president de la Generalitat Ximo Puig en la Gala dels XXVII Premis Ciutat d’Alzira que es celebrarà demà divendres a la sala Rex Natura d’Alzira a partir de les 21 hores.

Sembla que enguany es batrà el rècord d’assistència d’autoritats als prestigiosos guardons organitzats per l’Ajuntament d’Alzira i l’editorial Bromera. Junt a Puig, Morera i Marzà assistirà la consellera de Cultura de les Illes Balears i guanyadora d’una edició del Premi de Novel.la, Esperança Camps, els diptuats nacionals, José Luis Ábalos, Joan Baldoví i Ricardo Sixto, diputats autonòmics com Francesc Signes, Antoni Such i Antonio Montiel, diversos secretaris autonòmics i directors generals, a més de vicerrectors de la Universitat de València, dels dirigents de CCOO i UGT, Paco Molina i Gonzalo Pino i del president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer així com de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez junt a un bon nombre d’alcaldes i regidors de la comarca estaran entre un total de 850 assistents a la gala.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here