El president de la UD Alzira lamenta que cap directiu del Ciutat li comunicara la problemàtica

0
347
Javier Pérez (esquerra) amb directius blaugranes
Javier Pérez (esquerra) amb directius blaugranes

El president de la UD Alzira, Javier Pérez, ha manifestat hui «no entendre» el comunicat emés ahir per la directiva del Ciutat d’Alzira FB en el que comunicaven el trencament de relacions amb l’entitat blaugrana. «Cap directiu del Ciutat d’Alzira ha contactat amb mi per comentar-me res del problema», segons ha manifestat Pérez a Riberaaexpress.

No obstant aixó el màxim mandatari blaugrana ha reconegut «conèixer la tensió existent entre les dos escoles per un tècnic».  Javier Pérez ha afegit que «parlant s’entèn la  gent» i ha qualificat de «lamentable» la falta de comunicació entre les dos directives.

D’altra banda el club que presideix Santi Garés ha considerat la UD Alzira com a club «non grato» entre d’altres coses per; «cridar a pares de jugadors del Ciutat d’Alzira amb la temporada començada perquè canviaren de club, no respetant el pacte verbal que teniem i que ha incomplit la UD Alzira de forma deliberada».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here