Xarrada a Carcaixent sobre l’actualitat i seguretat del sector agrari

0
243

ROBATORI CITRICS PoliciaLa seguretat front els robatoris en el medi rural seran un dels punts més importants a tractar

La delegació de Carcaixent de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) celebrarà demà a les 19 hores en l’Auditori Municipal de Les Dominiques, una xarrada informativa sobre la actualitat del sector agrari i altres ascpectes tècnics i de seguretat d’interés per als llauradors.  L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, serà l’encarregat de presentar l’acte al qual podrà assistir tota aquella persona que estiga interessada. Posteriorment, tècnics municipals, enginyers i  membres de l’associació plantejaran les novetats en matèria agrícola que poden afectar a Carcaixent i respondran als dubtes o preguntes que puguen tenir els assistents.

Ajudes de la PAC

Així, s’espera que es tracten assumptes com els nous requisits d’ajudes directes de la Política Agrícola Agrària (PAC) a partir del 2016, la revisió de maquinària, la gestió integral de plagues o altres canvis que afecten al sector com l’exigència del carnet de manipulador de productes fitosanitaris a partir del 26 de novembre. A més, un membre de la Guàrdia Civil explicarà les mesures posades en funcionament per evitar robatoris en el medi rural, un dels temes que més poden preocupar als llauradors davant de l’inici de la campanya de la taronja i el caqui.

Departament de Comunicació i Premsa 
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here