Alzira presenta l’Agenda Educativa 2015-16

0
244

Jose Grau Ag educativaL’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha sigut l’encarregat d’introduir la presentació de l’Agenda Educativa, una eina de treball global i participatiu de tota la comunitat educativa, regidors, associacions i entitats col·laboradores, el regidor d’Educació i Infància, José Grau, junt a les tècniques d’Infància s’han encarregat de comptar les particularitats de l’agenda.
Preseguix diversos objectius, entre els que destaca fer arribar a l’alumnat, al professorat, a les mares i pares, i també a qualsevol ciutadà interessat, les activitats i propostes que des de la Regidoria d’Educació i Infància s’oferixen, així com les activitats que els mateixos centres docents han sol·licitat o suggerit.
L’agenda disposa d’una sèrie de fitxes on fàcilment es poden consultar les activitats presentades, tant en valencià com en castella. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que seguix, els destinataris a qui va dirigida i el responsable d’organitzar-la.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here