Alzira posa en marxa els tallers d’auxiliar en geriatria i rehabilitador d’edificis

2
276

IDEA majors mobiltL’Ajuntament d’Alzira destinarà 183.148,80 euros per dur a terme el Taller d’Ocupació ‘T’ESTIME 2015’ per al desenvolupament de dos especialitats formatives per mitjà d’IDEA: rehabilitador d’edificis i auxiliar en geriatria.

6 monitors i 20 alumnes

L’execució d’aquest programa comporta la contractació de 6 persones que duran a terme el taller, a més dels 20 alumnes que seran contractats mitjançant un contracte de aprenentatge i formació, i dirigit a persones aturades, majors de 25 anys.
Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “reprendre els tallers d’ocupació, després que en tot el 2015 no s’havien convocat, ha sigut una de les prioritats del nou equip de govern.

Selecció immediata

Tractarem de destinar tots els esforços en el treball i en la formació. Aquests nous 26 llocs de treball se sumen als 15 del programa de joves qualificats i als 20 del pla famílies respecte a les polítiques actives d’ocupació que hem aconseguit portar a terme.”
La duració del Taller d’Ocupació és de 6 mesos i començarà al mes de desembre. La selecció dels alumnes i del personal començarà en breu mitjançant oferta d’ocupació a l’Oficina Servef d’Alzira, així com per obtindre més informació es poden adreçar les persones interessades a les dependències d’IDEA. Aquest programa ha estat possible per les negociacions de l’equip de govern i la subvenció per part de la Conselleria de Economia, Hisenda i Ocupació.

2 Comentarios

  1. Hola Isabel! Com fica en l’article passa’t per les oficines d’IDEA i alli t’informaran.
    Salutacions!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here