Alzira incorpora hui dos nous autobusos a la flota de transport públic

0
390

autobusos municipals nousHui dimecres entren en funcionament dos nous autobusos; substituixen dos dels que actualment presten el servici de transport urbà. En les pròximes setmanes se´n posaran en servici dos més. Es tracta de vehicles, de 10,7 metres de longitud, totalment equipats, amb pis baix, homologats per al transport escolar i amb capacitat per a 29 persones assentades, totes amb cinturó de seguretat, 34 de peu i una de mobilitat reduïda. A més els vehicles estan dotats del sistema integral de SAE/SIV/monètica amb GPS i altres avanços de comunicació que permeten la geolocalització dels vehicles, el seu telecontrol o l’ús de targetes recarregables. També disposen de pantalla interior TFT per a informar els viatgers, càmeres internes i externes de seguretat i climatitzador i suspensió neumàtica amb rampa extensible. Els nous autobusos estan pintats amb el color de la bandera d’Alzira, carmesí.
En breu entrarà en funcionament l’abonament social que permetrà als alzirenys que no apleguen al sou mínim utilitzar el transport urbà totalment debades, després de l’acord al qual aplegaren l’empresa concessionària del servici i Fernando Pascual com a cap de la Regidoria de Serveis Públics.
La finalitat és dotar de millores el servici, tant en vehicles com en prestacions. Ja hi ha en marxa aplicacions informatives per tal de conéixer plànols de les línies, horaris i informació al viatger dinàmica en temps real entrant en www.alzibus.es
També hi ha disponible una apps (ALZIBUS), disponible per a iPhone i Android, per tal de saber el temps estimat d’arribada d’una unitat, incidències, línies i configuració d’avisos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here