El nou president veïnal de l’Alquerieta Ricardo Cuenca es compromet a «millorar» el barri

0
393
Ricardo Cuenca felicitat per Miguel Ágel Levanteri
Ricardo Cuenca felicitat per Miguel Ágel Levanteri

IMG_9923 IMG_9924 IMG_9926 IMG_9931

Ricardo Cuenca ha sigut elegit esta vesprada per unanimitat nou president de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta després que no es presentara cap altre candidat. Cuenca que s’ha compr

Cuenca hui durant la seua primera intervenció davant els veïns
Cuenca durant la seua primera intervenció davant els veïns

omés a «millorar el barri» sustitueix en el càrrec a Miguel Àngel Levanteri.

El nou dirigent pretén donar a conèixer la seua junta directiva el pròxim dimarts, tot i que ha avançat hui que pretèn contar amb els membres de l’anterior direcció.

Cuenca ha promés la seua «màxima implicació» en un nou projecte en el que «es van fer nombroses actuacions perquè el barri deixe de ser un guetto». Ha reclamat «el màxim» d’afiliats a l’associació perquè tinga «la màxima força possible» i fins i tot la implicació dels joves del barri per resoldre la seua problemàtica.

En declaracions a Riberaexpress, el nou president de l’Alquerieta ha expressat la seua intenció de convertir el Llavador Municipal en un centre d’activitats cultural i a més reclamarà a l’Ajuntament la construcció d’un camp de futbet per a la pràctica de l’esport.

Cuenca té previst reunir-se el pròxim divendres amb les autoritats locals i policials d’Alzira per exposar-los el seu projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here