Alzira contractarà 15 treballadors agrícoles per netejar camins i solars municipals

0
320

Neteja Ctra Alzira-carcaixentL’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, inicia la segona fase del programa d’ocupació INEM AGRÍCOLA dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’ Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals, per a pal·liar la desocupació agrícola eventual, amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

La condició en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social. En la fase II de l’exercici 2015, es contractarà 15 treballadors agrícoles (13 peons i 2 capatassos) els quals durant un mes, 14 de desembre fins el 13 de gener, realitzaran tasques com la neteja de llits, l’eliminació d’abocadors incontrolats, la neteja de solars municipals, l’adequació de camins, la prevenció d’incendis, o la millora d’espais de valor en el terme municipal d’Alzira. Aquesta segona fase serà subvencionada amb 18.568 € pel Servei Públic d’ Ocupació Estatal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here