Empal i l’Ajuntament d’Algemesí visiten l’empresa Proemisa

0
425

algemesi Proemisa empresaRepresentants de l’associació d’empresaris d’Algemesí, Empal, i de l’Ajuntament d’Algemesí han visitat l’empresa Proemisa, ubicada en el polígon industrial de Cotes de la ciutat. El president d’Empal, Juan Carlos Ferragud, junt amb diversos membres de la junta directiva de l’entitat, han participat en aquesta visita junt amb l’alcaldessa, Marta Trenzano, i la regidora d’Indústria i Promoció Econòmica, Palma Egido. Tots ells han sigut rebuts pel gerent, José Martínez Duato; pel director general, Rafael Giménez, i per la directora comercial, Pepa Sánchez. Aquesta visita s’emmarca dins del treball de dinamització de l’economia local que duen a terme Empal i el consistori.

Proemisa porta més de 25 anys en el sector de l’enginyeria electromecànica i és pionera en el desenvolupament de projectes I+D+i. No obstant això, la constant evolució dels professionals que formen l’empresa l’ha portada a l’especialització en àrees tan diverses com la fabricació electromecànica i hidràulica, desenvolupament de prototips i maquinària especial, automatització industrial, telecomandament i control, manteniments elèctrics i electrònics, enginyeria, fabricació i posada en marxa per a la indústria naval, ferroviària i de l’automòbil, projectes i obres en totes les fases del cicle integral de l’aigua, així com d’eficiència productiva i energètica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here