Alumnes i professors de la Politècnica de València visiten la Murta este divendres

0
322

Monestir Murta oct 15L’Escola Técnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València celebrarà demà divendres a Alzira la jornada del màster de Conservació del Patrimoni Arquitectònic

Els alumnes i les alumnes participants visitaran la Murta, on se’ls mostrarà quin ha estat el resultat de les contínues campanyes arqueològiques encaminades a traure a la llum i recuperar les restes del cenobi de Santa Maria de la Murta.
Els professors Jorge Llopis, Marina Sender i Ricardo Perelló seran els encarregats d’impartir el màster, que cal recordar que no és la primera vegada que se realitza en la nostra ciutat.
La conservació i la gestió del patrimoni arquitectònic constituïxen un àmbit econòmic i cultural de primera magnitud que, operat per inversors privats i per les administracions públiques, té el seu empar en una demanda social cada vegada més exigent. Per tant, el plantejament d’esta jornada es aconseguir en els alumnes tres objectius generals: augmentar la seua formació acadèmica, l’especialització professional, i la iniciació a la investigació en els camps disciplinaris de la conservació i de la gestió del patrimoni arquitectònic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here