Alzira obri la convocatòria del programa «Emprén 2015»

0
286
Ivan Martinez
Ivan Martinez

Avui s’ha obert el termini d’inscripció per al programa EMPRÉN 2015 que finalitza el pròxim 15 de novembre. Aquest programa d’ajudes està finançat en la seua totalitat amb fons municipals i té com a objectiu incentivar els/les emprenedors/es d’Alzira, a través d’una subvenció de 550 euros, equivalent al 50 % de la quota mitjana d’autònom del primer any.
En declaracions d’Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «la prioritat principal per a l’Ajuntament d’Alzira és fomentar l’ocupació, en aquest cas amb ajudes al xicotet comerç i xicotetes empreses, així com també donar facilitats a les emprenedores i els emprenedors locals, perquè sabem que en aquestos moments són moltes les dificultats que estan passant. S’ha fet un veritable esforç per a poder posar en marxa aquest programa ja que l’anterior equip de govern l’havia deixat sense fons.»
Bases de la convocatòria EMPRÉN 2015:
http://media.wix.com/ugd/bfeeef_34939f1de3374eea8bf2681acf135863.pdf

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here