18 originals competixen enguany al Premi de Novel.la Ciutat d’Alzira

0
499
Premis Literaris Alzira 2015
Presentació dels premis

El Premi de Novel.la Ciutat d’Alzira abasta enguany la XXVII edició està dotat amb 16.000 euros, essent el més antic del reconegut certamen literari de la capital de la Ribera.

El jurat està constituït en esta edició per Josep Gregori, Eduard Mira, Lluís Miret, Enric Salom i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez. I a este guardó s’han presentat un total de 18 originals; El cos nomir, Nudol de la lloba, Llunes de maragda, Barcelona mudances, Bea, Els perills de la mar de la Xina, Silenci, Llull: és lluny encara, Núvols de setembre, La pell girada, Les tres bodes de Colau, València sic transit, El malson de Guinea, Eren els ulls, Herois anònims, El gran salt d’en Clarinet, Guillem de Berguedà, el trobador Cuadeferro i El temps és mentida.

El guardó serà lliurat el pròxim 13 de novembre durant la vetlada literària que es celebrarà a la sala Rex Natura d’Alzira.

Guanyadors d’anteriors edicions

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here