Una nova assemblea ciutadana precedix este dimecres el plenari d’Alzira

0
209

Demà dimecres, a les 18 hores, una hora abans de la sessió plenària, tindrà lloc una nova assemblea ciutadana

El mes passat va començar esta iniciativa, instaurada per l’actual equip de govern i arreplegada en la nova Carta de Participació ciutadana, i amb la intenció de donar veu a les veïnes i veïns de la nostra ciutat.

Al llarg d’una hora, el membres de la corporació municipal estan oberts a rebre preguntes, precs, suggeriments, idees que ajuden a millorar, etc.

Com a mostra de la pluralitat i les ganes d’estar oberts en tot moment als ciutadans, l’Ajuntament d’Alzira atendrà els ciutadans i les ciutadanes que vullguen participar en viu, i que estiguen presents en el Saló de Plens, així com les preguntes que hagen aplegat al llarg de l’últim mes al correu, asamblea.ciudadana@alzira.es

L’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Participació Ciutadana, Inmaculada Onrubia, recorden que estes assemblees deuen convertir-se en un mecanisme de diàleg real, entre la ciutadania i  la corporació, que permeta ser efectius a l’hora de prendre decisions en l’àmbit local que ajuden a aportar solucions i millores.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here