Hicham Ettaichmi i Mª Antonia Serrano guanyen la XXXII Volta a Peu de Cullera

0
326

Cullera volta peu 15El corredor local Agustín Sieres queda segon en la general en una carrera amb prop de 1500 participants

Este diumenge Cullera acollí la seua gran festa de l’atletisme, la XXXII edició de la Volta a Peu, una carrera que va congregar a 1.450 participants i en la qual el marroquí Hicham Ettaichmi i Mª Antonia Serrano es van proclamar vencedors en la general.

El domini dels atletes locals va ser un altre dels grans titulars d’una jornada en la qual el corredor cullerenc Agustín Sieres va quedar segon en la general i primer en el podi local, mentre que Raquel Almiñana, tercera en la general i primera en sènior i local.

Ettaichmi, del CA Massamagrell, va completar el recorregut de 12,7 quilòmetres en 40 minuts i sis segons. Per la seua banda, Sieres, del CA Cárnicas Serrano, va entrar en la meta 41 segons després el que li va valdre a més proclamar-se campió local. El podi masculí el va completar el representant del CA Els Sitges Julián Ramírez, amb 40 minuts i 50 segons.

En fèmines, Serrano, del Runners Ciutat de València, va emprar 51 minuts i 8 segons. La segona classificada, del Metaesport, va resultar ser Begoña Doménech, a qui li van bastar 51’50» per a acabar la volta. En tercer lloc, la cullerenca Raquel Almiñana, també del CA Cárnicas Serrano, va registrar una marca de 51’57».

Malgrat les inclemències meteorològiques, la participació d’este 2015 ha superat a la de l’any anterior amb 1450 inscrits, segons han explicat des de la regidoria d’Esports.

La presència de públic en tot el recorregut, que presumix de ser un dels que transcorre pels paisatges més espectaculars de la costa mediterrània valenciana, també va ser una constant.

Dels inscrits, la representació femenina d’enguany s’ha situat en el 18 %. La ciutat de València és la que ha aportat més runners amb una mica més del 19 %, mentre que el segon municipi amb més inscrits va ser Cullera (13,5), seguit per Sueca (6,1 %), Alzira (4, 4 %) i Algemesí (4,3 %).

Per clubs, la Colla El Parotet obtingué la major representació i el CA Atletisme Cullera amb 27 participants va ser el quart més nombrós i el primer de la Ribera.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, acompanyat pel regidor d’Esports, Javier Cerveró van ser els encarregats de lliurar els trofeus als participants. Cerveró va felicitar als guanyadors i va agrair als més de 80 voluntaris, a títol individual com de Protecció Civil i de la Creu Roja, que han col·laborat en l’esdeveniment. La de Cullera va ser la penúltima del calendari del Circuit de Carreres de la Diputació de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here